PROJECT BORNEO – RIVERS OF LIFE MINISTRIES

Sinds juli 2013 zijn wij actief op het project Living Waters Village, opgezet door Ronny Heyboer, een dorp midden in de Jungle van Borneo.

Wat begon met 1 kind is nu een dorp  voor ca. 500 verwaarloosde, misbruikte en weeskinderen geworden. Momenteel wordt er veel gebouwd in het  kinderdorp dat onderdak wil geven aan 1000 verwaarloosde kinderen, scholen voor 2000 kinderen van basisonderwijs tot hoger onderwijs, accommodatie voor medewerkers en docenten, een trainingscentrum, een Praise-en Worship centrum, een polikliniek, een ziekenhuis, een Bijbelschool, een bakkerij, een administratiegebouw, een crèche voor de kleinsten, radio station en naai-atelier.

Kinderen die vanuit verafgelegen jungledorpen in Living Waters Village aankomen, hebben meestal geen benul van hygiëne, hoe ze tanden moeten poetsen, hoe ze een WC gebruiken, hoe ze zich behoren te gedragen in een groep e.d. Al deze dingen wordt hun aangeleerd in het Training Center, waar ze opgevangen worden in een warm nest. Behalve dat de kinderen lichamelijke verzorging krijgen en onderwijs ontvangen, worden ze ook gediscipeld en krijgen ze geestelijke training. We begeleiden deze jonge mensen zo, dat ze naar hun dorpen terug kunnen keren, om ook in onbereikbare dorpen kerken te beginnen en het evangelie van Gods liefde en genade en hulpverlening aan hun eigen bevolking te brengen.

Voor een impressie kunt u een paar video’s bekijken op de media pagina.