Mission2Asia is een holistische bediening, een missieproject van Harvest Ministries, gestart in 2012 door Lodi en Vivi Kuijvenhoven, nadat zij in 2011 het project Living Waters in Borneo hebben bezocht.

Lodi: “Sinds mijn ontmoeting in 1984 met  Christus heb ik in mijn hart een roeping ervaren voor de volken, stammen en landen in Azië. Zelf ben ik een geboren Nederlander, maar Vivi komt oorspronkelijk uit Surabaya, Indonesië.”

Beiden hebben we Christus leren kennen tussen ons 16e en 19e levensjaar en hebben God altijd trouw gediend. Vivi is in Gods Koninkrijk altijd actief geweest met kinderen en vrouwen en heeft een krachtige onderwijsbediening. Daarnaast is Vivi een buitengewoon creatief persoon en is graag met haar handen bezig. Zelf heb ik mij altijd ingezet op het gebied van gemeentebouw, discipelschap, rentmeesterschap, gemeentestichting, bestuursfuncties, trainen van leiders, business en prediking.

Lodi & Vivi: “Ons verlangen is dat je door middel van deze website ook enthousiast wordt over het werk van genade wat God wil doen in Azië en dat je geïnspireerd mag worden om uit te stappen in het geloof en de zekerheid dat Jezus is de weg, de waarheid en het leven, en dat Hij ook gekomen is om ons een leven van overvloed te geven. Wij willen dat graag doorgeven in Azië.”

Lodi Kuijvenhoven